• Prata bra svenska med svenskspråkiga kunder. 

  • Prata bra engelska med utländska kunder och med de Prover-anställda som inte pratar svenska.

  • Ha erfarenhet av och intresse för projektledning.

  • Samarbeta bra både med kunder och Provers experter.

  • Vara bra på att organisera och följa upp.

  • Ha förmåga att arbeta systematiskt.

  • Vara kvalitetsmedveten och resultatinriktad och hela tiden vara uppmärksam på att de som arbetar i projekten gör det som faktiskt beställts.

  • Ha tillräcklig teknisk kunskap om signalsystem för tunnelbana och järnväg för att kunna delta i och förstå vad som sägs på möten både med kund och internt.

Arbetsbeskrivning

Tåg är snabbare, mer ekonomiska, säkrare och miljövänligare än bilar och lastbilar. På Prover är vi fast beslutna att göra vår del för en bättre värld. Vi levererar lösningar för konstruktion av de säkerhetskritiska system som styr tågsignaler och växlar. Bland våra kunder finns infrastrukturförvaltare som SL, Trafikverket, Paris tunnelbana RATP och New Yorks tunnelbana MTA, samt leverantörer av signalsystem såsom Alstom, Hitachi och Siemens. 

På Prover arbetar skickliga människor från hela världen tillsammans för att skapa och leverera moderna lösningar för signalsystem. Förutom i Stockholm har vi också kontor i Frankrike, samt verksamhet i USA och Kina. Dina kollegor kommer att vara några av de bästa på formella metoder och signalering. Vi är angelägna om att ständigt förbättra våra arbetssätt, så det finns många möjligheter att bidra med nya innovativa idéer. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen för signalsystem för järnväg och tunnelbana i Sverige. 

Anställningen är tills vidare och innebär projektledning av såväl dagens projekt som framtida projekt. Vi växer och har ett ständigt inflöde av nya projekt, både större som sträcker sig över flera år och mindre som varar någon månad. 

Som projektledare rapporterar du till vår Solutions Manager Benjamin Blanc. 

Du kan komma att säkerhetsprövas för känsliga projekt och behöver vara beredd att godkänna det. 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobs@prover.com. Vi ser fram emot att höra av dig! 

Contact
Benjamin Blanc Prover

Benjamin Blanc
Solutions Manager, Prover